2019-05-28 04:19:44• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - Késztetést érez arra, hogy másokkal konfliktusba keveredjen

Napi horoszkóp május 28-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Ma mintha egyenesen késztetést érezne arra, hogy másokkal konfliktusba keveredjen. Ha azonban képes most termőre fogni ezt az energiát és elkerüli a perlekedő hangulatát, akkor sokra viheti. Szellemileg és fizikailag fáradhatatlan lesz!


Bika: IV. 20. - V. 20.

Ha vigyáz most arra, hogy ne essen túlzásba, akkor ez egy kiváló időszak lehet a pénzügyi tárgyalásokra vagy befektetésekre, főleg művészetekkel, műtárgyakkal összefüggésben.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Mars helyzete miatt ön ma meglehetősen önfejűen bánik a pénzzel, inkább fogadásokat köt, minthogy megfontoltan mérlegelne. Értelmetlen pénzügyi kockázatot vállal, pedig ha teljes erejéből küzdene pénzügyi biztonsága megteremtéséért nagyobb haszonra tehetne szert.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Jó nap arra a mai, hogy üzleti ügyeivel foglalkozzon, beszerzéseit intézze, mivel gyakorlatiasan, tárgyilagosan és körültekintően jár el, ma nem az érzéseire hagyatkozik. Mind régebbi vagy újabb kapcsolatai stabilak, mert a józan ész felülkerekedik a romantikus hajlamán.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Ön ma nagyon jó csapatmunkában, ha kedvező benyomást akar tenni másokra, például főnökére egy interjú során, akkor itt a megfelelő pillanat. Némi elismerésre vagy jutalomra is lehet számítani a mai napon. Most kérhet fizetésemelést vagy szívességet.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Hirtelen magasröptű viták kellős közepén találhatja magát és ennek minden pillanatát élvezni fogja, különösen, ha világnézeti vagy más filozófiai kérdéseket érintő eszmecseréket folytathat. Kiváló alkalom kínálkozhat a tanulmányainak magasabb szinten való folytatására. Valamilyen formában kapcsolatba kerülhet a törvénnyel.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Ma szívesen társalog mindenkivel, szeret másokat meggyőzni. Kiválóan tudja magát kifejezni, szereti a nagy szavakat és az epikus szóvirágokat. Gyorsan és könnyen tanul, a tanultakat pedig jól tudja tovább adni.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Vág az esze, gondosan, alaposan, objektíven tud megnyilatkozni a bonyolult témákról is. Részt vehet egy kommunikációs tanfolyamon, ami nagyon tetszik önnek, mert ön egyébként is úgy tud bármiről beszélni, hogy a vezérfonalat nem veszíti el.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Anyagilag kedvező időszakra számíthat. Amije van, azt meg is tudja tartani, sőt, akár meg is duplázhatja. Még a szél is kedvez önnek, fogja hát be a vitorlájába!


Bak: XII. 22. - I. 19.

Ma úgy tesz, mintha a pénz egyáltalán nem izgatná. Valójában magára kényszeríti ezt a nagyvonalúságot, ez azonban csak „döcögve” megy önnek… Még kockázatokba is belemegy, csak azért, hogy ne tűnjön megcsontosodottnak.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Szerencsés kézzel nyúl ma pénzügyeihez, gondtalan és elégedett, a sorsba vetett bizalom teszi erőssé. Minden jól fog menni, másokat is támogat, és szívesen részesíti őket saját gazdagságában.


Halak: II. 19. - III. 20.

Egyre több önbizalmat fejleszt ki magában. Ma szakmai sikerekre számíthat, mert következetesen egy feladatnak szenteli magát és ebben igazi mesterré válik.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: